Om oss...

Vi har haft glädjen att kunna ge Lidingöborna och alla andra kunder från faktiskt hela Sverige en utmärkt service i över 25 år.

Butiken drivs numera av samma ägare sedan 18 år tillbaka som också började att jobba i butiken redan 2001 och jobbade där i 2 år och sedan fick erbjudandet att ta över efter den dåvarande ägaren.

Verksamheten har gått från att vara en renodlad tobaksaffär med bla. försäljning av, godis, dryck, tobak, snus, lotter och spel till att mer tillhandahålla externa tjänster som bla. paketutlämning, räkningsbetalningar, inlösen av värdeavier och försäljning av kaffe.

Försäljningen av spel, tex. Stryktips, Lotto och V75 har av naturliga orsaker när mer och mer spel gjorts på nätet minskat i butiken.

Vi har numera ett mycket stort utbud av andelar på bla. V75, V86, Stryktipset och Topptipset på nätet där man oavsett var man befinner sig i Sverige kan köpa butikens egna andelar. Våra sidor för spel på nätet har tusentals följare och vi är bland de 10-15 störta butikerna.

Vi har och har haft, ett mycket stort utbud av snus och i dagsläget har vi över 300 olika sorter inne i lager. Kunder från hela länet kommer till oss för att de vet att vi har ett mycket stort och färskt utbud att välja ibland.

Vi är även fullservicebutik när det gäller pakethantering av alla de olika slag och har samarbete med Bring, DHl, Schenker och UPS. Du kan både skicka och ta emot dessa paketföretags paket hos oss.

Vi har haft flera stora vinster på både travet och på tipset genom åren med den största på nära 3 miljoner kronor på travet.

Den senaste storvinsten var en TV-Triss som den lyckliga vinnaren fick skrapa i TV4 på Sveriges nationaldag den 6 juni men en kanonvinst på hela 2.500.000 kronor stort grattis säger vi till den unga vinnaren.

Varmt välkommen till oss!